Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč vznikla výtvarná dílnička?

Novinka mezi klubovými aktivitami

Několikrát jsme loni nabídli členům možnost se něco naučit. Pod vedením lektorky Valerie Renaty Nešporek například malbu na hedvábí, koláže Flowers Art nebo Pouring (nová fascinující technika lití akrylu). Před Vánoci pod vedením našich seniorek jsme mohli s Hanny Studinskou vyrábět andílky nebo s Marií Širokou drhané stromečky. Ale to je pořád málo. Výtvarných a rukodělných technik je mnoho a seniorek, které si chtějí něco vyzkoušet je taky dost. 

Proto přicházím s pravidelnými výtvarnými pátky. Něco vám ukážu já, s něčím pomůže Hanka Práglová a jsou vítáni další seniorští "lektoři", kteří něco umí a budou ochotni to předat dalším. 

V sekci Co budeme potřebovat vždy najdete seznam materiálu a pomůcek, které budeme k práci potřebovat. Nic nebudeme striktně nařizovat, velikost, barvu i výrobu si budete určovat vy a poté vyrábět dle našich rad. Jestli něco nebudete mít, nevadí, můžeme pomůcky půjčit, nějaký materiál odprodat nebo speciálně pro vás koupit, pokud dopředu nahlásíte, o co máte zájem.

Věřím, že se vám páteční výtvarné dílničky budou líbit a pod vašimi šikovnými prsty vznikne spousta pěkných ručních prací.

Hela Vambleki

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana - Přidáte se??

Určitě se mnohým z vás tento nápad zamlouvá.. Věřím, že se zapojíte jak do výroby, tak se svými vlastními nápady.

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 4
Celkem: 254006
Měsíc: 5217
Den: 176